Batman játékokkal jobb az élet

Batman játékok

Ha Batman játékok után néz az ember, hihetetlenül könnyű dolga van. Elképesztően sok olyan játék érhető el manapság a boltokban és webshopokban, amelynek középpontjában a Sötét Lovag áll. Ez persze egyáltalán nem meglepő, hiszen Batman már lassan egy évszázada az egyik legnépszerűbb képregényhős a világon, akinek a gonosszal folytatott harcát már szemügyre vehettük több filmben, rajzfilmben, videojátékban és képregényben is. Legyen szó felnőttekről vagy gyerekekről, töretlen az álarcos hős sikere, különösen a fiatalabbaknál, akiket egy hatalmas kínálat vár Batman játékok terén. Nézzük első körben az akciófigurákat. Az olcsóbb és egyszerűbbektől kezdve a több tízezer forintos szobrokig számtalan miniatűr Batmanre lecsaphatunk. A drágábbak persze inkább a gyűjtők, mintsem a fiatal, játékra vágyó gyerekek szemében értékesek, de a lényeg az, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő változatot. Szinte minden játékboltban találni figurákat, ráadásul ezek nem is az egyetlen Batman játékok.

Mi a helyzet például a kosztümökkel? Nagyon sokat szeretnének beöltözni Batmannek farsangkor, Halloween idején, vagy csak egy szülinapi zsúr alkalmából. Jó hírünk van: nem csak olyan alap kosztüm darabok kaphatóak manapság, mint a maszk és a köpeny, de akár Batman híres övének, mellvértjének és csizmájának műanyag változatát is megvásárolhatjuk. Nagyon sok gyerek szeretné beleélni magát a Denevérember szerepébe, amire egy teljes Batman kosztüm az egyik legjobb módszer.

A Batman játékok listája pedig csak rendületlenül folytatódik tovább. A Sötét Lovag ilyen-olyan járműveinek játékváltozatait is temérdek helyen be lehet szerezni. Az ikonikus Batmobil, a motor, repülő vagy motorcsónak mind-mind hihetetlenül jól néz ki, ami pedig a legjobb, hogy több olyan változat is létezik, amelyik mozgatgató távirányítással. Sőt, egyesek nem csak mozogni tudnak, de különféle hang- és fényjelzéseket is adnak ki, így még jobban képesek imitálni Batman járműveit. Bármilyen típusú játékokat is szeretnek a gyerekek, ha Batmanről van szó, nem lesz nehéz megtalálnia az ideális darabot a szülőknek.


© 2015 - HUNPORT.HU