Ellenállhatatlan húsvéti desszertek

A húsvét sosem az igazi finom desszertek nélkül! Idén azonban ne elégedj meg a snassz csoki tojással, hanem dobd fel egy kicsit a megszokott formulát, és dobj össze valami igazán különleges finomságot. Mielőtt egyből valami nehéz recepten kezdenél el gondolkodni, nézd meg az ebben a posztban lévő opciókat, amelyek nem csak hihetetlenül egyszerűek, de a család minden tagja imádni fogja.

Házi húsvéti mini desszertek

01-hazi-husveti-desszert

Ezzel a recepttel nem csak megspórolhatsz egy csomó pénzt, de a végeredmény sokkal finomabb is lesz, mintha csak leemelnél valami édességet a bolt polcáról. Ráadásul te határozhatod meg, hogy mennyi cukrot és adalékot akarsz hozzáadni, így a végeredmény még egészségesebb is lesz a tömeggyártott desszertekhez képest. Csak arra figyelj, hogy eleget készíts belőlük, mert hamar el fogják kapkodni otthon!

Húsvéti Oreo

02-husveti-oreo-recept

Az Oreo nem csak magában finom, hanem más receptekhez is felhasználhatod, hogy finomabb legyen a végeredmény. Ez a desszert remek példa erre, ugyanis Oreo darabkák találhatóak benne a maximális élmény elérése érdekében. Határozottan ezt a receptet ajánljuk, ha egy rendkívül idő- és költséghatékony finomságot keresel.

Csoki tojások

03-husveti-csokitojasok

Természetesen nem maradhat ki ez az örök klasszikus sem! Most azonban ne elégedj meg az unalmas, boltban kapható változatokkal, hanem készítsd el a sajátodat! A csoki tojás elkészítése könnyebb, mit gondolnád, és a legjobb az egészben, hogy temérdek különféle módon feldobhatod. Például kidíszítheted az oldalát, vagy extra finomságokat rakhatsz a belsejébe.

Húsvéti croissant

04-husveti-croissant-recept

Legyen szó az év bármelyik szakaszáról, a friss croissant mindig nyerő. Te is könnyedén elkészítheted a sajátodat, és hidd el, hogy nem fogod megbánni. Egy kis gyümölccsel kiegészítve nem csak, hogy elképesztően finom, hanem egészséges reggeli is, amit korosztálytól függetlenül mindenki imádni fog. Már csak egy bögre kávé kell hozzá és teljes lesz az élmény.

További érdekes húsvéti recepteket itt találsz: 40+ Easter Recipes That Will Instantly Turn Every Mom Into A Master Chef! – cutediyprojects.com


© 2015 - HUNPORT.HU