Keresed az ideális tetoválást? 5 típus, amit érdemes fontolóra venned

Megtalálni a számodra tökéletes tetoválást nem egyszerű feladat, pláne akkor, ha teljesen kezdő vagy a témában és ez lesz az első alkalom, hogy magadra tetováltatsz valamit. Lehet, hogy van már egy körülbelüli elképzelésed, de még úgy is végtelen opciókból választhatsz. Hogy könnyebb legyen választanod, ebben a bejegyzésben öt olyan tetoválás típust találsz, amellyel nem tudsz mellélőni.

Sárkány

Ki ne szeretné ezeket az elképesztően menő lényeket? A világ egyik legismertebb mitológiai lénye a sárkány, és bár több fajtája van, egy dolog közös bennük: mindegyik nagyon jól néz ki. Épp ezért nem csoda, hogy népszerű tetoválásként is. Több opcióból is választhatsz, hiszen például az európai és kínai sárkány is teljesen eltérően néz ki. Amit érdemes tudnod erről a lényről, hogy elsősorban a halhatatlanságot, a jó szerencsét és bölcsességet jelképezi.

Oroszlán

Egy olyan tetoválást keresel, ami egyértelműen az erőt szimbolizálja? Akkor aligha választhatnál jobbat egy oroszlános tetoválásnál. Az állatok királya jól ismert arról, hogy hihetetlen erővel bír, ráadásul nem csak ez az egyetlen dolog, amivel azonosítják. A görög mitológiában például egyfajta őrzőként tekintettek rá, több helyen pedig a bölcsesség, igazság és becsület jelképeként tekintenek rá.

Kereszt

A kereszt rendkívül népszerű tetoválás vallásos emberek körében, de nem csak nekik jó választás. Egyfajta emlékként is remekül működik, ha valakit nem szeretnél soha elfelejteni. A keresztes tetoválások egyik legnagyobb előnye, hogy szinte bármilyen méretben jól néznek ki.

Bagoly

Ha egy egyedi tetoválást szeretnél, amit még nem sok emberen látsz, akkor a bagoly egy jó választás. A főként intelligenciával azonosított éjjeli madár elképesztően látványosan tud mutatni tetoválásként.

Főnix tetoválás

Végül de nem utolsó sorban érdemes körülnézned a főnixes tetoválások között is: a főnix nem csak gyönyörű, de olyan dolgokat szimbolizál, mint az újjászületés és a halhatatlanság.


© 2015 - HUNPORT.HU