Menő Halloween Perifériák

Amikor szóba jön a Halloween, mindenki rögtön az ijesztő filmekre és játékokra gondol. De mi a helyzet a különféle perifériákkal? Temérdek jópofa kiegészítő érhető el számítógépekhez, amelyekkel kellőképpen ráhangolódhatsz a Halloweenre, az elkövetkező években pedig újra és újra elő tudod őket venni. De mégis milyen Halloween perifériák érhetőek el, ha szeretnél ilyet vásárolni? Összegyűjtöttünk neked néhányat, hogy könnyebb legyen ötleteket gyűjtened.

Szamuráj koponyás kontroller

koponyas-halloween-kontroller

Egy enyhén szólva sem mindennapinak mondható a képen látható kontroller, amelynek közepén egy szamuráj koponyája látható. Ez azonban még nem minden, ugyanis a LED izzók még arról is gondoskodnak, hogy zölden világítson a szeme, ami igencsak jól mutat a sötétben. A periféria használható PS3-on, PS2-n, valamint PC-n is, így ha rendelkezel ezen gépek valamelyikével, ez egy ideális kiegészítő Halloweenre.

Töklámpás Halloween pen drive

halloween-pendrive

Ez a jópofa pendrive csak úgy árasztja magából a halloweeni hangulatot, de persze az év bármelyik részében jól jön, ha egy apró, nagyon könnyen magaddal vihető adathordozót szeretnél. A mini figura testébe illeszthető pendrive tetején egy töklámpás van, ami kétségkívül a Halloween legismertebb eleme.

Koponya USB elosztó

koponya-halloween-usb-eloszto

Ahogy a képen is láthatod, ez a szokványosnak cseppet sem mondható USB elosztót egy koponya ihlette, amely meglehetősen élethűnek tűnik. Garantáltan mindenki észre fogja venni, ha meglátják a szobádban ezt az egyedi perifériát, ami tökéletes Halloweenre. A legjobb dolog az egészben, hogy a koponya teteje üres, így még extra helyed is lesz, ahová teheted a halloweeni cukrokat és csokoládékat.

Láncfűrész kontroller

re4-lancfuresz

A Resident Evil 4 ihlette ezt a különleges kontrollert, aminek érdekessége, hogy egy véres láncfűrészt ábrázol. Ideális periféria, hogy lejátszd a kedvenc horror játékaidat, vagy kitedd érdekességként a gyűjteményedbe.


© 2015 - HUNPORT.HU